Welkom op de website van “de Huizer GolfClub”.

De Huizer GolfClub is een initiatief van een groepje golfgekke vrienden die regelmatig samen een balletje slaan.

Na op 23 december 2012 het 1e kerstballentoernooi te hebben gespeeld ontstond het idee een “echte” club op te richten en zo geschiedde. ‘de Huizer GolfClub” werd een feit.

En bij een echte club hoort uiteraard ook een website, zie hier het alweer 3e resultaat van de designdrift van één van onze oprichters en spelend lid.

Middels deze website willen we tevens onze trouwe volgers, en volgens ingewijden zijn dat er al heel wat, op de hoogte houden van al onze avonturen op en rond de golfbanen alom (vooralsnog) Europa.

Like en volg ons ook op Facebook om tevens via die weg op de hoogte te blijven van al onze uitspattingen op en rond de golfbaan!

Veel lees en kijkplezier, en mocht u vragen hebben omtrent onze golfclub, schroom niet en vul desgewenst ons contactformulier in.

Namens de Huizer GolfClub…..