Kerstballentoernooi

Kerstballentoernooi 2018:

Het golfjaar 2018 is weer afgesloten met het kerstballentoernooi. Dit keer waren er buiten de leden geen invitaties en dus werd het een ware strijd tussen de Huizer golfers. De eerste bal werd geslagen om 10.00 uur stipt. Na 9 holes werden we verrast door Gerry en Audrey, die door Jos “de sloper” waren ingeschakeld, met een heerlijk broodje kroket.

Even leek het er op dat Tom er met de winst vandoor zou gaan, maar door een mindere 17e hole zag hij de winst aan zich voorbij gaan.Gelukkig kon Tom zich troosten met de Neary op hole 9, waar hij op hole 18 nog even liet zien deze echt te hebben verdiend door zijn bal op dezelfde hole binnen een halve meter van vlag te laten eindigen.

Uiteindelijk werd Joost net als vorig jaar de winnaar van het kerstballentoernooi. Hij hield Tom (2e plek) en Bram(3e plek) achter zich en heeft daardoor de keuze waar het toernooi volgend jaar plaats gaat vinden.

Na de uitreiking van de prijzen werden er dankzij de firma Snijers Tuinen uit Zeewolde de nieuwe shirts en bodywarmers uitgegeven.
Hiervoor zijn wij hen uiteraard zeer dankbaar.

Voor meer foto’s zie onze facebookpagina: Foto’s Huizer Golfclub.

Op naar de voorjaarsklassieker welke plaats zal vinden op 6 April, de locatie wordt nog bepaald.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen, lucht, buiten en natuur

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Winnaars afgelopen edities: