Onze wedstrijden

De Huizer GolfClub organiseert ieder jaar enkele vaste wedstrijden/toernooien voor haar leden, waarvan 1 inlooptoernooi voor belangstellenden en eventuele nieuwe leden.
Hieronder een overzicht van deze wedstrijden/toernooien.

De Voorjaarsklassieker:

De openingswedstrijd van de HGC. Een 18 holes stableford wedstrijd voor de HGC leden op een nader te bepalen locatie.

De Zonnebrandcup:

Een 18 holes stableford wedstrijd in de voorzomer van het jaar voor de HGC leden op een nader te bepalen baan. Afgesloten met een gezellige BBQ of een ander samenzijn waarbij de innerlijke mens goed verzorgd zal worden.

De HGC Masters:

Het paradepaardje van en voor de leden van de HGC. Een lang weekend (oktober) in de Belgische Ardennen waar over drie dagen (18 holes Durbuy, 18 holes Five Nations en de finaledag wederom 18 holes Durbuy, allen op basis van stableford) gespeeld/gestreden zal worden om de titel HGC Master. Deze titel levert de winnaar dan ook de fel begeerde gouden ster op zijn clubshirt op! Alles uiteraard op passende wijze omlijst met de nodige versnaperingen zo hier en daar.

Het Kerstballentoernooi:

Het golfjaar afsluitende toernooi, gespeeld om slagen over 18 holes op de mooie toegankelijke par-3 baan van Golfbaan het Naarderbos te Naarden.
Tijdens dit toernooi is er voor belangstellenden en eventueel potentiële nieuwe leden de mogelijkheid aan te sluiten en de sfeer binnen de Huizer GolfClub op te snuiven.